A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spspetro/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

Socijalističke partije Srbije | Petrovac na Mlavi

Vesti

SAOPŠTENJE

07.03.2016. - Izvor/Autor: www.sps.org.rs

SAOPŠTENJE

Naša koalicija je tokom jučerašnjeg dana bila u potpunosti spremna za predaju liste sa prikupljenih više od 22.000 potpisa kao što je bilo i najavljeno.

U međuvremenu, kako bi opstruisali predaju naše liste, Boris Ranković, koji je Tadićev dugogodišnji najbliži saradnik i koji je kao sekretar Zelenih ostao u manjini kada su donosili odluku o saradnji sa SPS, podneo je najavu RIK-u da će nas tužiti jer je navodno on ovlašćeno lice ispred te stranke.

Poznato je da je Boris Tadić 2014.godine iskoristio stranku Zelenih za povratak na političku scenu Srbije a odlazeći od njih ostavio je svoje kadrove poput Borisa Rankovića sa kojim je u saradnji očito spremao ovaj vid opstrukcije.

U registru političkih stranka koji se vodi pri Ministarstvu za državnu upravu nedvosmisleno stoji da je ovlašćeno lice za zastupanje Zelenih Srbije Ivan Karić, predsednik stranke, koji ovu stranku zastupa i predstavlja u skladu sa Statutom. Takođe, notar koji je zadužen za javnu overu koalicionog sporazuma je ovo potvrdio.

Očigledno je da su dva Borisa- Ranković i Tadić ovo nameravali da koriste kako bi ometali podnošenje naše izborne liste. S tim u vezi, doneli smo odluku da sakupimo nove potpise sa Zelenima na listi, ali ne u nazivu naše koalicije i listu ćemo predati u toku dana.

Ako su mislili da će nas ovakav njihov potez omesti ili naneti štetu, prevarili su se jer nisu postigli ništa, osim što smo još više učvrstili našu mrežu i odlučnost da ostavrimo uspeh na ovim izborima.

Dodatno su ovim revoltirali i motivisali naše biračko telo jer su pokazali da njima očigledno smeta što su Zeleni sa nama a ne sa njima.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

GLAVNOG ODBORA SPS