A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spspetro/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

Socijalističke partije Srbije | Petrovac na Mlavi

Ljudi

Milica Ilić

Predsednik Socijalističke omladine Petrovac na Mlavi

 

Milica Ilić

 Rođena  13. 03. 1985. godine u Petrovcu na Mlavi, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju kao đak generacije. Diplomirala je na Filozifskom fakultetu u Beogradu, na Odeljenju za istoriju umetnosti, sa ocenom  10, 2009. godine.  Stručno osposobljavanje završila je u prestižnoj beogradskoj galeriji „Arte“ 2010/11. godine.  Maja 2012. stekla je stručno zvanje - kustos. Objavila je više stručnih radova.

Od 2011. godine radi u Zavičajnom muzeju u Petrovcu na Mlavi kao istoričar umetnosti. Na mesto vd direktora postavlljena je januara 2013. godine, a za direktora Zavičajnog muzeja izabrana je septembra iste godine.  Član je amaterskog pozorišta „Bata Bulić“ iz Petrovca na Mlavi, član Udruženja likovnih umetnika Petrovac i aktivista Odreda izviđača „Mlava“ iz Petrovca.

 Od 2010. godine aktivan je član Socijalističke partije Srbije.  Na Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Petrovac na Mlavi 2013. godine izabrana je za predsednika Saveta mladih Socijalista u Petrovcu, a na Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Srbije, novembra 2014. godine izabrana je za jednog od potpredsednika Socijalističke omladine Srbije.