A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spspetro/public_html/application/controllers/ljudi.php:1)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

Socijalističke partije Srbije | Petrovac na Mlavi

Ljudi

Miletić Mihajlović Tića

PREDSEDNIK OPŠTINSKOG ORGANIZACIJE SPS PETROVAC NA MLAVI

 

Miletić Mihajlović Tića

Predsednik Opštinskog odbora SPS Petrovac na Mlavi

Rođen je 1951. godine u Leskovcu kod Petrovca na Mlavi. Završio je Učiteljsku školu i Prirodno-matematički fakultet. Dugo godina radio je kao profesor u petrovačkoj gimnaziji, a od 1991. do 2001. godine bio je njen direktor. Dolaskom DOS-a na vlast ostaje bez posla. Nakon godinu dana zasnovao je radni odnos u Opštinskoj upravi Petrovac na Mlavi a zatim bio je postavljen za prosvetnog inspektora. U Zavičajnom muzeju u kome je godinu dana obavljao poslove v.d. direktora, dao je veliki doprinos u stvaranju primerenih i adekvatnih uslova za rad.
Posle lokalnih izbora 2004. godine, izabran je za predsednika SO Petrovac na Mlavi. Za Narodnog poslanika izabran je 2007. godine, a 2008. godine je ponovo biran za poslanika Narodne skupštine. U ovom mandatu bio je i na dužnosti predsednika skupštinskog Odbora za međunacionalne odnose. Za Narodnog poslanika, izabran je 2012. i 2014. godine.
U Socijalističkoj partiji Srbije je od 1990. godine: bio je potpredsednik, predsednik Opštinskog odbora, a sada je predsednik Opštinske organizacije SPS Petrovac na Mlavi. Bio je član Izvršnog odbora GO SPS, a 2012. godine postao je član Predsedništva SPS-a. Predsednik je Nadzornog odbora Fonda „Svetozar Marković“.
Pošetkom septembra 2015. godine, ponovo je izabran za člana Predsedništva Socijalističke partije Srbije.
U svojim političkim stavovima uporno se zalaže za više ulaganja i podsticaj bržeg razvoja nerazvijenih delova Srbije.