A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spspetro/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

Socijalističke partije Srbije | Petrovac na Mlavi

Iz medija

Koalicija SPS i JS u Petrovcu na Mlavi predala izbornu listu

17.03.2016. - Izvor/Autor: OO SPS Petrovac na Mlavi

Koalicija SPS i JS u Petrovcu na Mlavi predala izbornu listu

Koalicija SPS i JS u Petrovcu na Mlavi predala je u sredu 16.03.2016.godine, u 19 i 30 izbornu listu pod nazivom "IVICA DAČIĆ-SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE(SPS), JEDINSTVENA SRBIJA(JS)"-Radiša Dragojević. Lista je prihvaćena od strane OIK pod rednim brojem 3.

Nakon predaje izborne liste prisutim predstavnicima medija obratio se predsednik OO SPS Petrovac na Mlavi Miletić Mihajlović-Tića, koji je istakao sledeće:

"Priložili smo 2088 overenih potpisa (potrebno 1500).Overene potpise i svu dokumentaciju mogli smo da predamo prvi, pre ostalih stranaka ali doneli smo odluku da upodobimo (sparimo) redni broj 3 Liste za lokalne izbore sa rednim brojem 3 pod kojim je ranije prihvaćena naša lista za parlamentarne izbore.
Tako veliki broj overenih potpisa, za podršku na lokalnim izborima (2088) i za parlamentarne izbore (756 a bilo je potrebno 280) dobili smo zahvaljujući dobrom raspoloženju velikog broja gradjana, na bazi dobrovoljnosti, pritisaka ili uslovljavanja.
ZAHVALJUJEMO se svim gradjanima koji su nam svojim overenim potpisom svojevoljno dali podršku. Na ovim izborima očekujemo POBEDU I VELIKI REZULTAT."